Receptai

Gaminame aromatingą nevirtą braškių uogienę

Gaminti braškių uogienę žiemai neverdant uogų labai paprasta: sumaišome su cukrumi, sutriname
(šakute ar blenderiu) ir užšaldome.

Ingredientai

  • braškės – 1200 g
  • cukrus – 1200 g

Paruošimas:

Nuplauname braškes ir pašaliname uodegėles.

Uogos dedamos į indą plačiu dugnu ir apiberiamos cukrumi, kad pilnai padengtų.

Atsargiai permaišykite braškes su cukrumi ir palikite vėsioje vietoje 2 val.

Paskui mes blenderiu ar šakute paversime sirupą su braškėmis į nevirtą braškių uogienę.

Uogienės konsistenciją kontroliuokite savarankiškai. Man patinka ne per daug pertrinta, o kad vietomis jaustųsi braškių minkštimas.

Greita nevirta braškių uogienė gatava, ragaukite!

2-3 dienas ji, žinoma, pastovės šaldytuve, bet jei norėsite išsaugoti ją ilgam – užšaldykite plastikiniuose indeliuose.

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.

Related Articles

You cannot copy content of this page