Receptai
Šios salotos – vienintelis lenkų virtuvės patiekalas, kurį aš tiesiog dievinu. Gaminamos greitai ir lengvai, gaunasi skanios ir neįprastos

Šios salotos – vienintelis lenkų virtuvės patiekalas, kurį aš tiesiog dievinu.
Salotos su tunu Lenkijoje yra labai populiarios. Gaminamos greitai ir lengvai, gaunasi skanios ir neįprastos. Bandome gaminti?

Ingredientai:
- virti ryžiai – 150 g
- kietasis sūris – 150 g
- konservuotas tunas savo sultyse ar aliejuje – 2 indeliai
- svogūnų laiškai – 50 g
- virti kiaušiniai – 2 vnt
- druska, majonezas, juodieji pipirai pagal skonį.
Paruošimas:

Svogūnus supjaustyti, kiaušinius ir sūrį sutarkuoti.


Viską dėti į dubenį sluoksniais: virtus ryžius, majonezą/druską, pipirus, tuną, majonezą/druską/pipirus, supjaustytus svogūnų laiškus, majonezą/druską/pipirus, tarkuotą sūrį, majonezą/druską/pipirus, susmulkintus kiaušinius.


Paslėpti salotas šaldytuve 30 min.



Gero apetito!



