Receptai
Skanus užkandis: aguročiai su pomidorais po sūriu!

Tai jums tikrai patiks!
Dėka šio recepto aš baisiai pamėgau aguročius.
Ingredientai:
- agurotis
 - pomidoras
 - kietasis sūris
 - česnakas
 - majonezas arba galima pakeisti grietine
 
Paruošimo būdas:
- Jaunus aguročius pjaustome nedideliais žiedais ir dedame į skardą, kurią iš anksto sutepame aliejumi.
 





- Padažui imame majonezą ar grietinę, dedame ten česnako, pomidoras, sūris druskos ir pipirų pagal skonį ir gerai permaišome.
 





- Dabar kiekvieno aguročio gabaliuką truputį patepame viršuje.
 





- Paskui paskutinis sluoksnis bus tarkuotas kietasis sūris. Galima tarkuoti stambiai, bet geriau smulkiau, kad greičiau išsilydytų.
 

- Dabar kaitiname orkaitę iki 180 laipsnių ir pašauname ten mūsų užkandį.

 
Ir mėgaujamės skaniomis daržovėmis po sūriu! Gero apetito!




