Receptai

Befstrogenas: geriausias receptas – iš mano močiutės

Ingredientai:

  • 500 g jautienos (minkštimas)
  • 1-2 svogūnai
  • 200 g pievagrybių
  • 1 valgomasis šaukštas garstyčių (pastos)
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • 1 valgomasis šaukštas miltų
  • 200 g vandens
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • druska ir prieskoniai pagal skonį

Paruošimas:

  1. Jautieną supjaustyti nedideliais gabalėliais. Supjaustyti svogūnus pusžiedžiais. Supjaustyti pievagrybius plonomis plokštelėmis.
  2. Apkepti svogūnus kol pagels, paskui dėti grybus ir apkepti, kol išgaruos skystis neuždengus dangčiu.
  3. Tada į įkaitintą keptuvę dėti jautieną.
  4. Kai tik mėsa parus, dėti miltus ir greitai permaišyti.
  5. Į svogūnus ir grybus dėti vandenį, grietinę, garstyčias ir prieskonius.
  6. Perdėti mėsą iš keptuvės į padažą ir troškinti, kol bus minkšta.
  7. Patiekti su makaronais, arba bulvių košė.

Gero apetito!

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.

Related Articles

You cannot copy content of this page