Receptai

Susukame muštą mėsą į Pekino kopūsto lapą, užpilame padažu ir gauname labai skanų patiekalą

Ingredientai:

  • Pekino kopūstas – 250 g
  • kiauliena – 400 g
  • pomidorai – 3 vnt
  • grietinė – 150 g
  • miltai – 1 valgomasis šaukštas
  • svogūnas – 1 vnt
  • morka – 1 vnt
  • vanduo – 250 ml
  • krapai – pagal skonį
  • druska – pagal skonį
  • malti juodieji pipirai – pagal skonį

Paruošimas:

Išskirstome kopūsto gūžę į atskirus lapelius.

Užpilame lapelius verdančiu vandeniu 5 minutėms, kol suminkštės.

Supjaustome kiauliena ilgomis juostelėmis ( truputį mažesnėmis už kopūsto lapelius).

Truputį pamušame mėsą, beriame druskos ir pipirų.

Pjaustome svogūną plonais ketvirčiais ir apkepame aliejuje kol suminkštės.

Tarkuojame morkas „korėjietiškai“.

Apkepame morkas aliejuje atskirai nuo svogūnų.

Dedame minkštus kopūsto lapus ant servetėlės, kad pašalintume nereikalingą skystį, paskui perdedame
ant lentelės. Nupjauname kietą dalį prie pagrindo, kad kopūstas geriau susivyniotų.

Viršuje dedame mėsos juosteles ir ant kopūsto lapo krašto dedame šaukštą svogūnų ir morkų.

Viską susukame į tvirtą suktinuką.

Dedame suktinukus vieną šalia kito į formą.

Užpilame suktinukus stikline vandens, viršuje dedame pomidorus, supjaustytus smulkiais kubeliais.

Uždengiame formą folija ir kepame 180 laipsnių temperatūroje 30 min.

Sumaišome grietinę su miltais ir smulkintais krapais.

Išimame formą iš orkaitės, supilame grietinės padažą ir dedame atgal į orkaitę 20 min.

Gero apetito!

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.

Related Articles

You cannot copy content of this page