Receptai
Tas pats puikusis Rafaelo kremas!
Ingredientai:
- Kokoso drožlės 70 gr
- Kondensuotas pienas 400 gr
- Sviestas 200 gr
- Baltasis šokoladas 200 gr
Gaminimas:
- Sviestą ir šokoladą ištirpinti ir sumaišyti.
- Tirpinti geriau ant silpnos ugnies, nuolat maišant, kad neprisviltų.
- Po to supilti kondensuotą pieną, viską gerai išmaišyti.
- Po to į kremą supilti kokoso drožle ir vėl viską gerai išmaišyti.
- Pagamintą Rafaelo kremą sudėti į stiklinį indą ir padėti į šaldytuvą 3-4 valandoms (geriausia – nakčiai).
- Jeigu šiuo kremu ruošiatės puošti pyragaičius ar tortą, galima naudoti iš karto. Papuoštą konditerijos gaminį palikti pastovėti ir įsigerti kremu.
Ryte turėsite paruoštą vartoti rafaelo kremą. Toks kremas labai tinka prie batono, su karšta kava ar arbata.
Skanaus!:)
Tai jums tikrai patiks!
Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos.
Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą.
Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.