Receptai

Vyšnių likeris. Receptas žingsnis po žingsnio

Ingredientai:

vyšnios 3 kg

cukrus 2 kg

degtinė 1 l

Gaminimo receptas žingsnis po žingsnio:

Į trilitrinį stiklainį dėkite vyšnias, užberkite 1 kg cukraus ir užpilkite 0,5 l degtinės. Uždenkite stiklainį medvilniniu audiniu arba marle ir užveržkite gumele. Pastatykite šiltoje vietoje. Tegu likeris stovi 7 dienas, kasdien supurtykite turinį. Į piltuvėlį įdėkite vatos gabalėlį ir perleiskite per jį sirupą, kad pilnai prasifiltruotų. Į sirupą berkite 1 kg cukraus ir supilkite likusią degtinę, pašildykite, kol ištirps cukrus. Vėl perpilkite per piltuvėlį su vata. Leiskite likeriui pastovėti dar parą, paskui supilkite į butelius, uždaromus hermetiškais dangteliais. Galite patiekti likerį su cinamono lazdele, taip jis taps aromatingesnis. Kvieskite drauges ir degustuokite šį malonų gėrimą kartu.

Tai jums tikrai patiks!

Related Articles

You cannot copy content of this page