Receptai

Varškės vamzdeliai vos per 20 min. Jei nėra kokoso drožlių, pabarstau tik cukrumi

Ingredientai:

  • varškė – 250 g
  • druska – 1 žiupsnis
  • sviestas – 80 g
  • kvietiniai miltai – 180 g
  • kepimo milteliai – 1 arbatinis šaukštelis
  • cukrus – 3 valgomieji šaukštai
  • kokoso drožlės – 2 valgomieji šaukštai

Sumaišykite varškę su druska ir minkštu sviestu, supjaustytu kubeliais. Šakutės ar grūstuvo pagalba
suminkykite iki vienalytės masės.

Dėkite į varškę pusę išsijotų miltų ir kepimo miltelius, permaišykite. Paskui, palaipsniui suberdami likusius
miltus (jų gali prireikti truputį daugiau ar mažiau), užmaišykite kietą tešlą.

Padalinkite tešlą į 2 dalis ir kiekvieną susukite į dešrelę. Dabar iškočiokite kočėlu į ilgą stačiakampį iki 2-3
mm storio. Nupjaukite nelygius kraštus.

Pabarstykite kiekvieną tešlos lakštą cukrumi ir kokoso drožlėmis, paskui susukite į vyniotinius. Stenkitės
padaryti tai kaip galima stangriau.

Supjaustykite vyniotinius 5 cm ilgio gabalėliais. Dėkite vamzdelius į skardą, užtiestą kepimo popieriumi ir
kepkite 20 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.

Related Articles

You cannot copy content of this page