Receptai

Vokiškos bulvės su garstyčiomis – puikus garnyro variantas pietums ar vakarienei

Vokiškos bulvės su garstyčiomis – puikus garnyro variantas pietums ar vakarienei.

Apetitiški bulvių gabalėliai, persisunkę rūgščiai aštriu garstyčių užpilu, patiks visiems be
išimties, o jus pradžiugins paruošimo paprastumu.

Ingredientai

  • bulvės – 1 kg
  • vyno actas – 4 valgomieji šaukštai
  • alyvuogių aliejus – 100 ml
  • garstyčios – 2 valgomieji šaukštai
  • žalumynai – pagal skonį
  • druska – pagal skonį

Paruošimas:

Nulupkite ir supjaustykite bulves gabalėliais. Užpilkite jas vandeniu ir virkite apie 15 min.

Sumaišykite grūdėtąsias garstyčias, kapotus žalumynus, druską, vyno actą ir alyvuogių
aliejų.

Nupilkite vandenį nuo bulvių, pridėkite paruoštą garstyčių padažą ir permaišykite.

Related Articles

You cannot copy content of this page