Receptai
Grietininis desertas su želatina per keletą minučių. Skaniau už ledus!
Ingredientai:
- 600 ml grietinės;
- 1 stiklinė pieno;
- 1 stiklinė cukraus;
- 2 stiklinės bet kokių uogų (galima naudoti šviežias, šaldytas ir net uogienę);
- 3 v.š.želatinos;
- 150 ml vandens.
Grietinės desertas su želatina. Gaminimas pažingsniui.
1.želatiną užpilkite kambario temperatūros vandeniu ir palikite brinkti.
2.Į grietinę supilkite pieną, vanilę ir cukrų. Šiek tiek cukraus palikite. Viską suplakite mikseriu iki vienalytės masės.
3.uogas susmulkinkite blenderiu, prieš tai sudėję cukrų, kurį palikote. Ir supilkite viską grietinę. Šiek tiek uogų palikite.
4.Želatiną pakaitinkite, kad visai ištirptų. Pridėkite porą šaukštų grietinės kremo. Sumaišykite ir dabar jau galima drąsiai pilti visą želatinos masę į grietinės masę.
5.Supilkite masę į atskirus indelius kremui arba į vieną didelį indą, kaip jums geriau patinka.
6.Likusias uogas (smulkintas) įdėkite į maišelį arba kulinarinį švirkštą ir puoškite desertą. Dantų krapštuko pagalba nupieškite piešinį.
7.Padėkite į šaldytuvą, kol visai sustings.
Patiekite šį desertą artimiesiems ir draugams, jiems labai patiks!