Receptai

6 gaivinantys gėrimai, kuriuos lengva pasigaminti namuose

Mėlynės ir apelsinas


Jums prireiks:

  • 2 supjaustyti apelsinai
  • Sauja mėlynių
  • Šaltas filtruotas vanduo
  • ledas

Gaminimas:

Visus ingredientus sumaišykite ąsotyje ir 2-24 valandoms pastatykite į šaldytuvą, kad vanduo nusistovėtų. Galima sutrinti mėlynes, kad jos duotų daugiau sulčių.

Arbūzas ir mėta


Jums prireiks:

  • 500 g gabalėliais supjaustyto arbūzo
  • Mėtos lapelių
  • Šalto filtruoto vandens
  • ledo

Gaminimas:

Sumaišyti arbūzą, mėtą ir ledą ąsotyje, po to užpilti vandeniu. Palikti šaldytuve 2-8 valandoms. Kad skonis būtų ryškesnis, arbūzo ir mėtos kiekį galima padidinti.

Apelsinas su agurku

Jums prireiks:

  • 2 didelių apelsinų
  • 1 citrinos
  • 1/2 didelio agurko
  • 1 saujelės šviežių mėtų
  • Šalti filtruoto vandens
  • ledo

Gaminimas:

Аapelsinus, citriną ir agurką supjaustyti, sudėti į ąsotį, užpilti vandeniu. Šiek tiek paspausti vaisius, kad jie išskirtų daugiau sulčių. Mėtas susmulkinti ir sudėti į ąsotį.

Greipfrutas ir rozmarinas

Jums prireiks:

  • 1/2 supjaustyto greipfruto
  • Kelių šakelių rozmarino
  • Šalto filtruoto vandens
  • Ledo

Gaminimas:

Ąsotyje sumaišyti ledą ir supjaustytą greipfrutą. Pridėti rozmarino šakelių. Užpilti vandeniu. Palikti šaldytuve nakčiai.

Avietės, rožės žiedlapiai ir vanilė

Jums prireiks:

  • 200 g aviečių
  • Vanilės lazdelė
  • Rožės žiedlapiai
  • Šaltas filtruotas vanduo
  • Ledas

Gaminimas:

Ąsotyje sumaišyti visus ingredientus ir užpilti šaltu vandeniu. Palikti nakčiai šaldytuve.

Mėlynės ir levanda

  • Jums prireiks:
  • 250 g mėlynių
  • Levandos žiedų
  • Šalto filtruoto vandens
  • Ledo

Gaminimas:

Ąsotyje sumaišyti uogas ir levandos žiedus, užpilti vandeniu. Galima uogas sutrinti. Palaikyti šaldytuve mažiausiai 30 min. Tiekiant į stalą, įdėti ledo.

Tai jums tikrai patiks!

Related Articles

You cannot copy content of this page