Receptai

Vokiškos bulvės su garstyčiomis – puikus garnyro variantas pietums ar vakarienei

Vokiškos bulvės su garstyčiomis – puikus garnyro variantas pietums ar vakarienei.

Apetitiški bulvių gabalėliai, persisunkę rūgščiai aštriu garstyčių užpilu, patiks visiems be išimties, o jus pradžiugins paruošimo paprastumu.

Ingredientai

  • bulvės – 1 kg
  • vyno actas – 4 valgomieji šaukštai
  • alyvuogių aliejus – 100 ml
  • garstyčios – 2 valgomieji šaukštai
  • žalumynai – pagal skonį
  • druska – pagal skonį

Paruošimas:

Nulupkite ir supjaustykite bulves gabalėliais. Užpilkite jas vandeniu ir virkite apie 15 min.

Sumaišykite grūdėtąsias garstyčias, kapotus žalumynus, druską, vyno actą ir alyvuogių
aliejų.

Nupilkite vandenį nuo bulvių, pridėkite paruoštą garstyčių padažą ir permaišykite.

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.

Related Articles

You cannot copy content of this page