Receptai
Mėsa prancūziškai. Receptas – beprotiškai skanu!
Ingredientai:
– jautienos išpjova 1000 g
– svogūnai 4 vnt
– švieži pievagrybiai 1500 g
– Goudos sūris 400 g
– malti pipirai pagal skonį
– majonezas
Jautienos minkštimą išmušame, beriame druskos, pipirų, pjaustome svogūnus žiedais, verdame pievagrybius
pasūdytame vandenyje. Paskui sutarkuojame sūrį.
Įkaitiname orkaitę ir dedame svogūnus į skardą, ant svogūnų dedame mėsą ir virtus pievagrybius, supjaustytus mažais gabalėliais.
Pašauname į orkaitę 20 min, paskui pabarstome sūriu ir stebime, kad mėsa pasidengtų plutele, tačiau nepridegtų.
Prancūziškos mėsos receptas labai paprastas ir nesudėtingas!
Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos.
Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą.
Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.