Receptai

Avietės savo sultyse

  • Avietės 1 kg
  • Cukrus 150 g

Paruošimas

Avietes užberkite cukrumi, permaišykite ir palikite dviem valandoms, kad jos išleistų sultis.

Paskui vėl permaišykite. Uogos susitraiškys, taip ir turi būti. Išdėliokite avietes į stiklainius.

Uždenkite dangteliais ir statykite į puodą su vandeniu. Sterilizuokite 15 minučių po užvirimo. Paruošta!
Įdomus faktas: jei jūs norite, kad avietės laikytųsi ilgiau, neplaukite jų prieš virimą. Ir rinkti jas
pageidautina ne po lietaus, jei naudojate savas. Per didelė drėgmė esant tokiam mažam cukraus kiekiui
gali negatyviai atsiliepti laikymo terminui. Ruošti avietes savo sultyse paprasta ir patogu. Būtinai
išsisaugokite mūsų receptą.

Related Articles

You cannot copy content of this page