Receptai
Skanūs kiaulienos suktinukai su grybais ir sūriu

Produktai:
- kiaulienos sprandinė — 500 g
- šampinjonai — 300 g
- didelis svogūnas — 1 vnt.
- raudonas vynas — 0,5 stiklinės
- sūris— 150 g
- kriaušės — 1-2 vnt.
- druska, pipirai
Kaip pagaminti kiaulienos suktinukus:
- Mėsą supjaustyti pailgais gabalėliais, pamušti, пpabarstyti druska ir pipirais.
- Svogūną ir grybus supjaustyti plokštelėmis, kriaušes – nedideliais gabalėliais. \sūrį supjaustyti juostelėmis, 0,5×0,5 cm dydžio
- apkepinam svogūną, kol taps peršviečiamas, sudedam grybus ir troškinam 10 min. Į atvėsusius grybus sudedam kriaušę ir sumaišom.
- Ant mėsos gabalėlio dedam įdarą, sūrio gabalėlį ir susukam suktinuką, surišam siūlu.
- Sudedam suktinukus ant aliejumi išteptos skardos.
- Kepam 180 С в temperatūroje 10 min. Po to aplaistom kiekvieną suktinuką vynu ir vėl dedam į orkaitę 10-15 minučių.


Gero apetito!



