Receptai

Draugė, pragyvenusi Japonijoje metus, parodė,kaip japonai ruošia kiaušinienę pusryčiams

Jei jums pabodo paprasta kiaušinienė pusryčiams, tai pabandykite paruošti japonišką šio patiekalo variantą. Gausis originaliai ir labai skaniai.

Tokie rytietiški pusryčiai gaminami per kelias minutes.

Paruošimas:

Kad išeitų toks neįprastas patiekalas, jums prireiks keptuvės ir samčio. Iš ingredientų imkite kiaušinius, druską ir prieskonius pagal skonį.

  1. iš pradžių įpilkite į keptuvę vandenį (apie 3-4 cm) ir dėkite ant keptuvės.
  2. Į samtį įmuškite vieną kiaušinį. Sūdyti ir berti prieskonius reikia ruošimo pabaigoje.
  3. Į verdančią keptuvę įleiskite samtį, tik žiūrėkite, kad į jį nepatektų vanduo.
  4. Kai kiaušinis pilnai pabals (maždaug po 10 sekundžių), pasemkite samčiu truputį vandens ir leiskite jį į vandenį. Tokiu būdu jis dar ruošiamas kelias minutes. Jei jūs mėgstate minkštus, tai pakanka palaikyti 1,5-2 min.
  5. Po to išimkite kiaušinį iš vandens, pasūdykite, užberkite prieskonių ir patiekite.

Štai tokia įdomi kiaušinienė jums išeina. Vietoj šakučių galima paimti lazdeles, užsiplikyti žaliosios arbatos ir surengti pilnaverčius japoniškus pusryčius.

Related Articles

You cannot copy content of this page