Receptai

Šokoladinis-citrininis tirtas su aguonomis

Ingredientai

✓ sviestas  — 150 g

✓ kepimo milteliai — 1 a.š.

✓ kiaušiniai — 2 vnt.

✓ vanilė

✓ citrina — 0,5 vnt.

✓ grietinė — 150 g

✓ šokoladas— 100 g

✓ cukrus — 1 stiklinė

✓ kokoso drožlės — 0,5 stiklinės

✓ aguonos— 0,5 stiklinės

✓ miltai — 1 stiklinė

Gaminimo eiga

100 g sviesto ištirpinam mikrobanginėje.

Pridedam aguonas, kokoso drožles, vanilę, cukrų.

Sudedam kiaušinius, grietinę.

Sudedam sijotus miltus su kepimo milteliais, citrinos cedrą.

Gerai išmaišom ir supilam į kepimo formą.

Kepimo formą statom į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių 30-40 minučių.

Likusį sviestą ištirpinam mikrobanginėje su šokoladu.

Torto viršų ištepam šokolado mase, pabarstom kokoso drožlėmis.

Tortą statom į šaldytuvą 10-20 minučių, kad sustingtų šokoladas.

Gero apetito!

Related Articles

You cannot copy content of this page