Receptai
Kaip namų sąlygomis pasigaminti obuolinį martinį


Produktai:
- 30 ml degtinės,
- 30 ml obuolių degtinės (rūgštaus skonio),
- 30 ml limonado,
- 30 ml gėrimo „Sprite“,
- cinamono ir cukraus.
Pirmasis obuolinio martinio gaminimo etapas
- Paimkite cukraus (1 arb. š.) ir cinamono.
- Cukrų ir cinamoną sumaišykite lėkštėje. Jo mums prireiks bokalui papuošti. Į kitą lėkštę įpilkite vandens.
- Pirmiausia martinio bokalo kraštus panardinkite į vandenį, paskui į cinamono ir cukraus mišinį, kad susiformuotų apvadas. Bokalą padėkite į šalį.
Antrasis obuolinio martinio gamybos etapas
- Į kokteilių plakiklį įdėkite ledukų.
- Įpilkite degtinę, obuolių degtinę, limonadą ir „Sprite“ gėrimą. Atsargiai suplakite.
- Kokteilį perpilkite į martinio bokalą.
- Papuoškite žalojo obuolio skiltele ir patiekite.
Tai jums tikrai patiks!




