Virtuve

Kaip teisingai valgyti datules: būtinas apdirbimas užkirs kelią negatyvioms pasekmėms

Taigi, mes išsiaiškinome, kad datules reikia plauti. Bet problema yra tame, kad esant ilgalaikiam kontaktui su vandeniu vaisiai pakeičia išvaizdą ir praranda skonį. Apdirbimo verdančiu vandeniu variantą atmetame iškart, kadangi produktas tiesiog išvirs. Mes sudarėme jums specialią instrukciją.

  1. Perrinkite vaisius, kad iškart išmestumėte pažeistus kenkėjų, perdžiūvusius ir sugedusius.
  2. Padalinkite visą kiekį į kelias partijas ir kiekvieną plaukite šaltame vandenyje. Vandenį reikia pakeisti mažausiai du kartus, ypatingą dėmesį skiriant labai blizgančioms (o tai reiškia padengtoms vašku ) uogoms.
  3. Nuplautą dalį dėkite į kiaurasamtį, dar kartą praskalaukite jau po tekančio šalto vandens srove ir palikite parai.
  4. Prieš patiekdami pašalinkite kauliukus ir dar kartą patikrinkite, ar neliko sugedusių vaisių.

Tai jums tikrai patiks!

Related Articles

Close