Receptai

Skaniausias tortas vos iš 3 ingredientų! Ir jų iš tiesų tik 3

Produktai:

  • gatava sluoksniuota tešla 500 g
  • grietinėlės ir varškės sūris (pas mane President) 140 g
  • virtas sutirštintas pienas 300 g

Kepame papločius iš anksto iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje viršaus ir apačios režimu 20-25 min.

Tikslus kepimo laikas priklauso nuo jūsų orkaitės savybių.

  1. Gatavą sluoksniuotą tešlą reikia iš anksto atšildyti. Klasikinė sluoksniuotos tešlos pakuotė
    sudaryta iš 2 stačiakampių tešlos lakštų. Dalijame kiekvieną lakštą į 2 lygias dalis ir dedame į
    kepimo popieriumi užtiestą skardą.

2. Kepame papločius iš anksto iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje viršaus ir apačios režimu 20-25
min. Tikslus kepimo laikas priklauso nuo jūsų orkaitės savybių. Viso mums prireiks 4 papločių.

3. Leidžiame gataviems papločiams ataušti. Paskui atsargiai paspaudžiame juos rankomis.

4. Nuimame viršutinį apskrudusį sluoksnį, tai bus būsimi pabarstai mūsų tortui.

5. Dabar atsargiai padalinsime kiekvieną paplotį į 2 dalis. Papločiai pasidalija labai paprastai.

6. Paruošime kremą. Tam giliame inde sumaišysime grietinėlės ir varškės sūrį bei virtą sutirštintą
pieną. Atkreipkite dėmesį, kad šie produktai turi būti kambario temperatūros.

7. Naudodami mikserį, paruošime kremą.

8. Surenkame tortą. Ant lėkštės iš pradžių užtepame truputį kremo, o paskui dedame pirmąjį paplotį.

9. Gerai pertepdami papločius, surenkame tortą.

10. Mentele gerai išlyginame torto šonus.

11. Kruopščiai paskirstome trupinius taipogi naudodami mentelę. Nepamirškite prieš tai nuplauti nuo
jos kremo.

12. Mūsų tortas paruoštas! Beliko leisti jam pastovėti šaldytuve apie 8-10 val.

13. Po stabilizacijos pjaustome porcijomis ir patiekiame!

Gero apetito ir gaminkite į sveikatą!

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.

Related Articles

You cannot copy content of this page