Receptai

Naminiai ledai per 5 minutes. Aš sužavėta šio skanėsto

Į indą, kuriame šaldysime ledus, vienu sluoksniu išdėliojame šokoladinius sausainius. Galima imti bet
kokius sausainius, kuriuos jūs mėgstate.

Ingredientai apskaičiuoti 9 ledams, 6×6 cm dydžio, 4 cm aukščio, kiekvienas 90 g svorio.

Plombyras

– 400 g 30-35% riebumo grietinėlės
– 200 g sutirštinto pieno
– 10 g (2 arbatiniai šaukšteliai) vanilinio cukraus
– 18 vnt (200 g) šokoladinių smėlinių sausainių

Šokoladiniai ledai

– 400 g 30- 35% riebumo grietinėlės
– 200 g sutirštinto pieno
– 30 g (3 valgomieji šaukštai be kaupo) kakavos
– 18 vnt (200 g) šokoladinių smėlinių sausainių

Ledai Krembriule

– 400 g 30-35% riebumo grietinėlės
– 200 g virto sutirštinto pieno
– 18 vnt (200 g) šokoladinių smėlinių sausainių

Paruošime ledus

Švariame, sausame, šaltame inde suplaksime 400 g atšaldytos 30-35% grietinėlės. Pradedame plakti
minimaliomis mikserio apsukomis.

Kai grietinėlė ima putoti, palaipsniui didiname mikserio apsukas iki maksimalių. Ir maksimaliomis
mikserio apsukomis suplakame grietinėlę iki orinės būsenos. Iki minkštų putų.

Į plaktą grietinėlę dedame 200 g sutirštinto pieno ir 10 g vanilinio cukraus. Permaišome vidutinėmis
mikserio apsukomis iki vienalytės būsenos.

Dedame ledus į formą ir tolygiai išlyginame. Viršuje dedame 1 eilę sausainių.

Dedame ledus į šaldymo kamerą, kol pilnai sustings, maždaug 3-4 val. Šaldymo laikas priklauso nuo
indo talpos ir šaldymo kameros galingumo.

Gatavus ledus išimame iš formos ir supjaustome porcijomis.

Jei jūs mėgstate šokoladinius ledus, vanilinį cukrų pakeitę kakava, gausite skaniausius šokoladinius
ledus.

Jei norite krembriule ledų, sutirštintą pieną keiskite virtu sutirštintu pienu.

Gaminkite su malonumu, pasigaminę šių ledų jūs daugiau nebenorėsite pirkti ledų parduotuvėje.

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.

Related Articles

You cannot copy content of this page