Receptai

Riešutinis meduolis

Ingredientai:

  • Lazdyno riešutai — 125 g
  • Migdolai — 125 g
  • Džiovinti abrikosai — 100 g
  • Figos  — 100 g
  • Cukrus  — 100 g
  • Kvietiniai miltai — 60 g
  • Kakavos milteliai — 40 g
  • Citrinos cedra — 2 a.š.
  • Cinamonas  — 2 a.š.
  • Imbieras  — 1 a.š.
  • Cukraus pudra — 40 g
  • Medus — 2 v.š.

Paruošimas:

  1. Lazdyno riešutus apkepam keptuvėje, kol ims luptis odelė. Nuimkite visas odeles. Stambiai sukapokite migdolus, lazdyno riešutus, džiovintus vaisius ir viską sumaišykite.
  2. Tešlai. Į miltus suberiam kakavą, imbierą ir cinamoną. Sumaišom su riešutų ir džiovintų vaisių mišiniu.
  3. Ant ugnies įkaitinam medų, įberiam į jį cukrų. Pamaišykite, kad susidarytų homogeninė karamelės masė.
  4. Formą išklojam sviestu išteptu pergamentu ir suberiam riešutų ir vaisių masę. Užpilam karamelės mase, greit sumaišom.
  5. Kepam 150 laipsnių temperatūroje pusantros valandos..

Tai jums tikrai patiks!

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.

Related Articles

You cannot copy content of this page