Virtuve

Tas pats puikusis Rafaelo kremas!

Ingredientai:

  • Kokoso drožlės 70 gr
  • Kondensuotas pienas 400 gr
  • Sviestas 200 gr
  • Baltasis šokoladas 200 gr

Gaminimas:

  1. Sviestą ir šokoladą ištirpinti ir sumaišyti.
  2. Tirpinti geriau ant silpnos ugnies, nuolat maišant, kad neprisviltų.
  3. Po to supilti kondensuotą pieną, viską gerai išmaišyti.
  4. Po to į kremą supilti kokoso drožle ir vėl viską gerai išmaišyti.
  5. Pagamintą Rafaelo kremą sudėti į stiklinį indą ir padėti į šaldytuvą 3-4 valandoms (geriausia – nakčiai).
  6. Jeigu šiuo kremu ruošiatės puošti pyragaičius ar tortą, galima naudoti iš karto. Papuoštą konditerijos gaminį palikti pastovėti ir įsigerti kremu.

Ryte turėsite paruoštą vartoti rafaelo kremą. Toks kremas labai tinka prie batono, su karšta kava ar arbata.

Skanaus!:)

Tai jums tikrai patiks!

Related Articles

Close