Patarimai
Tik 40-ies iš turkų virėjo sužinojau, kaip teisingai supjaustyti sūrį. Žiūrėjau išsižiojęs
Paėmus trikampį sūrio gabalą ir supjausčius jį šiuo būdu, gaunasi lygūs gražūs gabalėliai, o visa esmė
paprastoje geometrijoje, kurios daugelis jau neprisimena.
Metodas ir išties paprastas, ekonomiškas ir įdomus. Susipjausto labai gražiai, o jums pakartoti nebus
sunku.
Kiekvienas turi savo sūrio pjaustymo būda, tačiau šis metodas mažai kam žinomas, aš tuo įsitikinęs.
Dabar viską vaizdžiai parodysiu ir jūs suprasite, kad tai pats geriausias sūrio pjaustymo variantas.
Sūrio pjaustymo būdas:
Pirmiausia atpjaukite gabalą sūrio ten, kur aštrusis kraštas. Reikia pjauti panašiai mažiau nei pusę.
Po to apverskite gabalą.
Paskui perpjaukite pagrindinę produkto dalį iš dešinės pusės.
O paskui iš kairės.
Turi gautis 4 trikampiai gabalai.
Supjaustykite šiuos gabalus lygiomis trikampėmis dalimis.
Gaunasi gražūs ir lygūs gabalėliai, kurie puikiai atrodys ant stalo.