Receptai
Vienintelis teisingas būdas, kaip gardžiausiai išvirti kukurūzus


Štai ir atkeliavo skaniausias sezonas – saldžiųjų kukurūzų sezonas! Sunku sutikti žmogų, kuriam nepatiktų šis skanėstas.
Jei jūs visiškai nesižavite saldžiaisiais kukurūzais, tai šis receptas pakeis jūsų požiūrį į šį patiekalą. Taip iš tiesų gardžiau!
Štai trumputis jų gaminimo receptas!
- Prieš virdami burbuoles, perlaužkite jas per pusę. Tai – svarbu.
- Burbuoles sumeskite į puodą ir užpilkite vandeniu.
- Kai vanduo užvirs, į puodą įpilkite vieną puodelį pieno ir įdėkite 1 gana nemažą gabaliuką sviesto.
- Leiskite kukurūzams virti dar 8 min. Ir viskas paruošta!
- Išvirusias burbuoles pabarstykite druska.
Taip kukurūzai įgauna prabangų sviestinį skonį. Viskas tik dėl pieno ir sviesto „vonios“.
Skanaus!
Tai jums tikrai patiks!




