Receptai

Visada mažai, kiek bepagamintum. Skanėstas iš faršo per 30 minnučių

Tinginių brizoliai. Tai nerealiai skanūs, neįtikėtinai minkšti, apetitiški vyniotiniai, kurių viduje yra mėsa ir sūris – patiks visiems. Jie tiesiog tirpsta burnoje, o aromatas toks, kad neįmanoma apsakyti.

Reikes:

– 350 g faršo

– 100 g kietojo sūrio

– 1 svogūnas

– 2 česnako skiltelės

– 5 kiaušiniai

– 5 valg.šaukštai pieno

– druska ir pipirai pagal skonį

Paruošimas:

1. Svogūną ir česnaką nulupk, o paskui susmulkink blenderiu.

2. Faršą sumaišyk su svogūnu ir česnaku, pasūdyk ir įberk pipirų pagal skonį.

3. Sūrį smulkiai sutarkuok ir kruopščiai sumaišyk su faršu.

4. Į atskirą indą įmušk kiaušinius, įpilk pieno, truputį druskos ir sumaišyk šluotele.

5. Keptuvę sutepk aliejumi ir apkepk kiaušinių blynelius iš vienos pusės kol parus. Iš nurodyto ingredientų kiekio išeina 5 blynai.

6. Patogumo dėlei padalink faršą į 5 dalis. Kruopščiai paskirstyk faršą ant blynų šaukštu, o paskui susuk kiekvieną blyną į vyniotinį.

7. Kepimo formą ar skardą sutepk aliejumi, sudėk blynus ir kepk 30 min iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Viskas, brizoliai paruošti!

Related Articles

You cannot copy content of this page