Receptai

Vištienos sriuba „visų sriubų sriuba“ Azijoje

Jums prireiks:

  • didelės vištienos kulšelės — 6 vnt.;
  • vidutinis svogūnas — 2 vnt.;
  • raudonas aitrusis pipiras — 1 шт.;
  • pjaustyti marinuoti pipirai chalapenjo — 1 v.š.;
  • česnakas— 3 skiltelės;
  • malta zira — 2 a.š.;
  • kvietiniai miltai — 1 v.š..;
  • vištienos buljonas — 1 l;
  • baltosios konservuotos pupelės — 400 g;
  • konservuoti kukurūzai — 100 g;
  • tarkuotas sūris 100 g;
  • druska — pagal skonį.

 

  1. Vištieną supjaustyti nedideliais gabalėliais. Troškintuve ant didelės ugnies įkaitinti 2 v.š. augalinio aliejaus. Per 2-3 kartus, pamaišant, apkepinti vištieną iki auskinės spalvos, maždaug po 5 min. porcijai. Išdėlioti lėkštėje.
  2. Blenderyje nelabai smulkiai sutrinti pipirus, česnaką ir svogūnus.
  3. Po troškintuvu ugnį sumažinti iki vidutinės. Sudėti sutrintą daržovių masę ir kepti, pamaišant, 3–4 minutes. Sudėti zirą (kuminą) ir kepti, pamaišant, 1 minutę. Sudėti miltus ir kepti, pamaišant, dar 1 minutę.
  4. Palaipsniui, nuolat maišant, pilti vištienos buljoną ir užvirinti. Padruskinti pagal skonį.
  5. Sudėti į troškintuvą vištieną, pupeles ir kukurūzus. Troškinti uždengtą ant vidutinės ugnies apie 10 min.
  6. Prieš patiekiant, pabarstyti sūriu.

Tai jums tikrai patiks!

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.

Related Articles

You cannot copy content of this page