Receptai
Auksaspalvis rudens skanėstas: moliūgų pyragas be miltų ir manų
Toks skanus ir originalus!
Ingredientai:
Pirmai tešlai:
- varškė – 500 g
- cukrus – 100 g
- kiaušiniai – 2 vnt
- krakmolas – 2 valgomieji šaukštai
Antrai tešlai:
- moliūgų tyrė (galima pakeisti morkų) – 500 g
- cukrus – 60 g
- vieno apelsino žievelė
- krakmolas – 1,5 valgomojo šaukšto
- kiaušiniai – 2 vnt
Paruošimas:
Sumaišome visus ingredientus atskirai abiem tešlos rūšims ir suplakame blenderiu.
Sutepame sviestu silikoninę kepimo formą ir dedame tešlą kaitaliodami: 1 valgomąjį šaukštą baltos, 1 valgomąjį šaukštą oranžinės, kol tešla nesibaigs.
Kepame 170 laipsnių temperatūroje 50 min.
Gatavą pyragą pilnai ataušiname formoje, po to taip pat formoje dedame į šaldytuvą 2-3 val.
Degustuojame šaltą.
Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos.
Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą.
Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.