Receptai

Kam reikia tarkuoti užšaldytą duoną

Šiandien mes papasakosime, kaip paruošti vištą tešloje iš šaldyto batono. Visoms šeimininkėms!

Ingredientai

  • 600 g krūtinėlės ( vištienos ar kalakutienos)
  • 2-3 pomidorai
  • 50 g sūrio
  • 2-3 skiltelės česnako
  • 100 g miltų
  • 1 šaldytas batonas
  • druska, pipirai pagal skonį
  • aliejus kepimui

Paruošimas

  1. Vištieną supjaustyk 0,5 cm storio gabaliukais. Kiekvieną gabaliuką išmušk, stengdamasi suteikti jam kvadratinę ar ovalo formą, paskui pasūdyk ir pabarstyk pipirais.
  2. Česnaką išspausk, pomidorus supjaustyk griežinėliais, sūrį – gabaliukais. Kiekvieną vištos gabalėlį pabarstyk smulkintu česnaku, uždėk po 2 griežinėlius pomidoro ir 4-5 mažus sūrio gabalėlius. Sulenk mėsą per pusę taip, kad įdaras atsidurtų viduje. Visa tai padaryk ir su likusiais vištos gabaliukais.
  3. Šaldytą batoną sutarkuok stambia trintuve. Dėka to vištiena bus traškesnė! Atskiruose induose paruošk miltus ir kiaušinius. Miltus ir kiaušinius pasūdyk.
  4. Krūtinėlę apvoliok pirma miltuose, paskui kiaušinyje, ir paniravimą užbaigia tarkuotas šaldytas batonas.
  5. Apkepk keptuvėje kol pagels 5 minučių bėgyje iš kiekvienos pusės. Toks paniravimas keptuvėje sugeria mažai aliejaus, ir tai puiku!
  6. Štai ir viskas, višta paniruota šaldyta duona gatava. Gero apetito!

Tai jums tikrai patiks!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × one =

Close