Laisvalaikis
Kulinariniai šedevrai, kurie jus nustebins ir pralinksmins

Toli gražu ne visiems duota pagaminti tokį pat patiekalą, kaip paveikslėlyje. Daugelis nepasisekusių kulinarų dažnai rimtai pervertina savo galimybes. Rezultate išeina štai tokie kulinarinio meno „šedevrai“.
Dantytas ežys. Ginkluotas ir labai pavojingas.

Bandelės lyg ir užsimena, kad jų geriau nevalgyti.

„Atrodo, kulinarija – tai ne man.“

Patiekalą galima pavadinti „Įdegę paukščiukai“.

Omletas „Marsietis“.

O tai galima pavadinti „Iš žemės gelmių“.

„Močiute, aš radau tavo akinius“.

Vienas iš nominacijos „Metų virėjas“ pretendentų.

„Ačiū, Murkly, kad padėjai man paruošti pietus“.

Tiesiog gražus pyragas.




