Sveikata ir grožis

Nauja „karamelinė“ tendencija: manikiūras, panašus į ledinukus

Klasiška 2021 sezono tendencija – karamelinis manikiūras. Jis atrodo neįtikėtinai apetitiškai ir
saldžiai ant nagučių, pritraukia žvilgsnius ir dėmesį.

Būtinai apsiginkluokite šia šaunia idėja ir su manikiūro meistrės pagalba ją įgyvendinkite.

Kur karamelinio manikiūro esmė? Pagrindinė jo ypatybė – beveik skaidrus padengimas, kuri formuoja
kraštą, panašų į sustingusį klevų sirupą, ištirpusį cukrų ar skystą karamelę.

Taip pat galima sulyginti su stiklu, tačiau padengimas ne idealiai skaidrus, o turintis šiek tiek nevienalytę struktūrą, kaip iš pradžių
išlydytas, o paskui sustingęs cukrus.

Klasikinis ir universalus variantas – skaidri „stiklinė“ karamelė. Bet taip pat yra daugybė kitų spalvinių
sprendimų ir atspalviai gali būti kokie nori: nuo santūrių iki neutralių „nude“ ir pastelinių (persikinio,
blyškiai rožinio, švelniai žydro) iki sultingų ir ryškių, pavyzdžiui, oranžinio, ryškiai salotinio, citrininio,
mėtinio ir kitų.

Karamelinį manikiūrą galima miksuoti su kitomis saldžiomis ir skaniomis idėjomis, pavyzdžiui, cukriniais
nagais, o taip pat blizgiais pieniniais, kakaviniais, šokoladiniais ir kavos atspalviais, primenančiais
pudingą, irisus ar late.

Kombinacijoje su skaidriais karameliniais nagučiais harmoningai ir įdomiai atrodys
teminiai paveikslėliai: ledinukų ant pagaliukų, pyragaičių, tortų, uogų ir kitų skanumynų.

Tik pažvelkite, kaip stulbinančiai atrodo nagai su karameliniu manikiūru! Jei jūsų nagų meistrė iki šiol
nesiūlė jums tokio dizaino, būtinai papasakokite jai apie šį variantą ir pasidalinkite rezultatais!

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.

Related Articles

You cannot copy content of this page