Receptai

Farširuotos dešrelės. Du paruošimo variantai

Farširuotos dešrelės ne tik paprastai bei greitai paruošiamos, bet ir labai skanios. Galima sugalvoti įvairių įdarų. Šiandien parodysiu 2 paprastus variantus. Viename variante dešrelės pagaminamos vos per 2,5 min. Abu variantai puikūs.

Pirmas variantas. Tai paprasčiausias dešrelių paruošimo būdas. Jis puikiai tiks pusryčiams. Įpjauname dešreles per vidurį, iki galo nepjauname. Į įpjovas dedame kietojo sūrio gabalėlius. Vienai dešrelei išeina 10-15 g sūrio. Dedame į mikrobangų krosnelę ir ruošiame 2,5 min. (750Vt galingumu).

Sūris per tą laiką pilnai išsilydys. Karštas dešreles iškart pabarstome džiovintu raudonėliu (suteikia puikų skonį ir aromatą) ir patiekiame. Tai labai skanu.

Antras variantas. Dešrelėms (7 vnt) atsargiai išimame vidurį.

Smulkiais kubeliais supjaustome dešrelių likučius (1⁄2 dalį), marinuotą ar raugintą agurką ir truputį svogūno laiškų.

Dedame smulkiai sutarkuotą sūrį (50 g), grietinę ( 2 valgomieji šaukštai) ir garstyčias ( 1 arbatinis šaukštelis).

Gerai permaišome ir paragaujame, gal reikia druskos.

Pripildome dešreles paruošto mišinio, dedame į formą ir pabarstome smulkiai sutarkuotu sūriu (20-30 g).

Pašauname į 200 laipsnių temperatūros orkaitę ir gaminame apie 15 min.

Farširuotos dešrelės išeina apetitiškos, neįtikėtinai aromatingos ir skanios.

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.

Related Articles

You cannot copy content of this page