Receptai

Skanūs kiaulienos suktinukai su grybais ir sūriu

Produktai:

  • kiaulienos sprandinė — 500 g
  • šampinjonai — 300 g
  • didelis svogūnas — 1 vnt.
  • raudonas vynas — 0,5 stiklinės
  • sūris— 150 g
  • kriaušės — 1-2 vnt.
  • druska, pipirai

Kaip pagaminti kiaulienos suktinukus:

  1. Mėsą supjaustyti pailgais gabalėliais, pamušti, пpabarstyti druska ir pipirais.
  2. Svogūną ir grybus supjaustyti plokštelėmis, kriaušes – nedideliais gabalėliais. \sūrį supjaustyti juostelėmis, 0,5×0,5 cm dydžio
  3. apkepinam svogūną, kol taps peršviečiamas, sudedam grybus ir troškinam 10 min. Į atvėsusius grybus sudedam kriaušę ir sumaišom.
  4. Ant mėsos gabalėlio dedam įdarą, sūrio gabalėlį ir susukam suktinuką, surišam siūlu.
  5. Sudedam suktinukus ant aliejumi išteptos skardos.
  6. Kepam 180 С в temperatūroje 10 min. Po to aplaistom kiekvieną suktinuką vynu ir vėl dedam į orkaitę 10-15 minučių.

Gero apetito!

Tai jums tikrai patiks!

Related Articles

You cannot copy content of this page