Receptai

Su vyru atsisakėme keptų ir troškintų bulvių. Dabar ruošiu tik taip!

  • pusė kilogramo bulvių
  • 200 g rūkytos vištos
  • 30 g petražolių
  • 80 g kietojo sūrio
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • druska, pipirai priklausomai nuo skonio

Bulves nulupkite ir išvirkite pasūdytame vandenyje.

Bulvėms ataušus, jas reikia stambiai sutarkuoti. Perdėti į dubenį.

Sūrį irgi stambiai sutarkuoti ir sumaišyti su bulvėmis.

Vištieną supjaustyti mažais kubeliais ar plonais šiaudeliais. Sumaišyti su bulvėmis.

Petražoles reikia nuplauti, išdžiovinti ir smulkiai sukapoti. Sumaišyti su mase.

Į masę berti druskos ir pipirų ir dar kartą gerai permaišyti, kad visi komponentai susimaišytų.

Jei norite, galite įdėti 1-2 česnako skilteles.

Iš gautos masės suformuoti vienodus pailgos formos kotletukus. Masė lipdosi lengvai ir nelimpa prie
rankų.

Dėkite kotletukus į skardą, tarp jų išlaikydami atstumą. Kiekvieną ruošinį reikia sutepti aliejumi silikoniniu
teptuku. Tai neleis jiems perdžiūti.

Įjungti orkaitę ir įkaitinti iki 180 laipsnių. Pašauti kotletukus maždaug 15 minučių, jie turi parusti.

Patiekti karštus su pomidorų ar kitu padažu.

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.

Related Articles

You cannot copy content of this page