Patarimai

TOP – 5 praktiškų patarimų visiems, kas labai mėgsta švarą!

Patarimas Nr.1

Kaip pašalinti nemalonius kvapus?

Jūs tur būt pastebėjote, kad indai po kurio laiko ima skleisti nemalonius kvapus. Ir tai vyksta netgi tuo atveju, jei jūs reguliariai juos plaunate! Jei jūs susidūrėte su tokia problema, jums padės vanilės ekstraktas.

  • Apipurkškite indus šiuo skysčiu ir įdėkite į įkaitintą orkaitę. Kvapas dings!

Patarimas Nr.2

Kaip apsaugoti stalo įrankius nuo tamsių dėmių?

  • Kad sidabriniai ir melchioro stalo reikmenys ilgai liktų blizgantys ir netamsėtų, į stalčių, kur jie laikomi, reikia įdėti paprastos mokyklinės kreidos.

Kreida greitai sugeria drėgmę, o jūsų peiliai ir šakutės ir toliau blizgės.

Patarimas Nr. 3

Kaip nuvalyti produktų pjaustymo lentą?

  • Pjaustymo lentą reikia įtrinti pusele citrinos ir palikti penkiolikai minučių, tada nuplauti. Visi likučiai ir blogi kvapai dings.
  • Pjaustymo lentą, nuplovus tekančiu vandeniu, padėkite džiūti.

Kartokite šią procedūrą reguliariai ir jūsų pjaustymo lenta bus kaip nauja!

Patarimas Nr. 4

 

Kaip greitai ir efektyviai išvalyti žaliuzes?

Jei pametėte vieną puskojinę, nesikrimskite. Antrą panaudokite su maksimalia nauda.

  • Ant puskojinės užpilkite valymo priemonės ir nuvalykite žaliuzes. Purvas išsivalys iš pačių sunkiai prieinamų vietų !

Patarimas Nr. 5

Kaip nuvalyti dėmes nuo vandens čiaupo?

Jei norit, kad jūsų vandens čiaupai blizgėtų, pasinaudokite močiučių metodais..

  • Kai nuvalėte kraną, patrinkite jį kepimo popieriumi. Plonas vaško sluoksnis, esantis ant popieriaus, patikimai apsaugos nuo dėmių.
Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.

Related Articles

You cannot copy content of this page