Receptai

Šio recepto nori visi! Pipirai marinuoti garstyčiose. Tai jums tikrai patiks!

Tai jums tikrai patiks!

Gaminame nepaprastą užkandį žiemai –  pipirus garstyčiose. Jei norite nustebinti ir palepinti svečius, būtinai taip pagaminkite pipirų!

Mums prireiks:

  • 3 kg  pipirų,
  • 1 l vandens,
  • 250 ml acto,
  • 4 valg. š. cukraus,
  • 2 valg. š. druskos,
  • 4 skiltelės česnako,
  • 3–4 lauro lapai,
  • 1 arb. š. juodųjų pipirų (žirnelių),
  • 6 vnt. kvapiųjų pipirų,
  • 1 l garstyčių (švelnių),
  • 1 l saulėgrąžų aliejaus.

Pipirus reikia labai gerai nuplauti, išilgai supjaustyti į 2-4 dalis.

Supilu vandenį į puodą. Į jį įdedu cukraus, druska, žirneliai kvapiųjų pipirų, lauro lapai, česnakas   Būsiu marinatu verdu 5-7 minutes. Į jį įpilu stalo acto ir pipirus. Išjungiu ugnį.

Laukiame 15min. Norint paruošti garstyčių įdarą, reikia sumaišyti garstyčių miltelius ir saulėgrąžų aliejaus, gerai išmaišykite.

Тada į padažą įpilkite pipirus ir gerai išmaišykite.

Išdėliokite pipirus garstyčiose į iš anksto sterilizuotus ir paruoštus stiklainius.

Toliau ruošinį siunčiu laikyti vėsioje vietoje, pavyzdžiui, rūsyje. Žiemą į bet kokius mėsos, daržovių patiekalus dedu pikantiškų, aštrių, rūgščių, traškių konservuotų paprikų, kad jų skonis būtų ryškesnis ir šiltesnis!

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.

Related Articles

You cannot copy content of this page