Receptai

Kol užplikau arbatą, aš spėju iškepti obuolinius avižų sausainius net neliesdama rankomis tešlos

Šiandien noriu pasidalinti su jumis puikiu ir paprastu avižinių sausainių receptu su obuoliais. Jokių pastangų, o rezultatas stulbinantis! Tai, ko reikia prie arbatos! Sausainiai gaminami iš miltų ir avižinių dribsnių mišinio. Gaunasi labai skanu!

Ingredientai, kurių reikės:

  • 1 50g svorio kiaušinis
  • cukrus 90 g
  • sviestas 100 g
  • miltų mišinys – 100 g miltų+100 g maltų avižinių dribsnių
  • žiupsnelis druskos
  • kepimo milteliai 1 arbatinis šaukštelis arba 5 g
  • vanilinis cukrus 1 arbatinis šaukštelis
  • lupti obuoliai 200 g

Paruošimo procesas žingsnis po žingsnio:

Visus sausus produktus sumaišykite dubenyje.

Nulupkite obuolius, išpjaukite šerdelę ir stambiai sutarkuokite ar supjaustykite mažais kubeliais.

Įkaitinkite orkaitę iki 210 laipsnių .

Sviestą dėkite į lėkštę, berkite cukrų ir plakite, kol ištirps cukrus.

Į sviesto ir cukraus masę įmuškite kiaušinį ir permaišykite iki vienalytės masės.

Dabar į šią masę suberkite sausą mišinį.

Paskutinius dėkite obuolius ir gerai išmaišykite mentelės pagalba.

Skardą užtieskite kepimo popieriumi ir dėkite suformuotus sausainius. Tam galima naudoti konditerinį maišelį be antgalio.

Dėkite sausainius į orkaitę, po kelių minučių sumažinkite temperatūrą iki 190.

Neperdžiovinkite sausainių, jie turi likti šviesūs.

Po to, kai sausainiai atvės, galite pabarstyti juos cukraus pudra.

Related Articles

You cannot copy content of this page