Receptai
Paprasčiausias šokoladinės glazūros receptas desertų puošimui
Švelnus šokoladinis glajus, paruoštas pagal paprasčiausią mūsų receptą – idealus papildymas jūsų
mėgstamiems desertams. Paruošti glazūrą taip lengva, kad jūs panorėsite daryti tai labai dažnai, jos
pagalba puošdami absoliučiai visus naminius skanėstus.
Bendras paruošimo laikas: ne daugiau 10 min.
Išeiga: apie 750 g šokoladinės glazūros
Ingredientai:
– 350 g cukraus pudros
– 100 g natūralios kakavos miltelių
– 170 g kambario temperatūros sviesto
– 100 ml kambario temperatūros pieno
– 2 arbatiniai šaukšteliai vanilės ekstrakto
Paruošimas:
Į nedidelį dubenį kartu išsijokite cukraus pudrą ir kakavos miltelius.
Dėkite sviestą, pieną ir vanilės ekstraktą.
Kruopščiai permaišykite ingredientus iki vienalytės konsistencijos be gumulėlių. Paruošta!
Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos.
Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą.
Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.