Receptai

Stikliniai makaronai su mėsa. Ruoškite stiklinius makaronus su sezoninėmis daržovėmis, paukštiena ir jūros gėrybėmis – šis receptas universalus

Ingredientai:

  • stikliniai makaronai 250 g
  • jautiena 300 g
  • paprika 1 vnt
  • morka 1 vnt
  • svogūnas 1 vnt
  • agurkai 2 vnt
  • česnakas 3 skiltelės
  • sojos padažas 1 valgomasis šaukštas
  • saulėgrąžų aliejus 1 valgomasis šaukštas
  • actas 1 valgomasis šaukštas
  • vanduo 4 valgomieji šaukštai
  • kalendra 0,25 arbatiniai šaukšteliai
  • malti juodieji pipirai 0,25 arbatiniai šaukšteliai

Paruošimas:

Pradžiai užpilkite makaronus verdančiu vandeniu 10-15 min. Nebijokite, jie neištiš!

Keptuvėje su aliejumi apkepkite mėsos gabalėlius, kol apskrus.

Dėkite pusžiedžiais pjaustytą svogūną ir kepkite, kol taps skaidrus, pamaišydami.

Paskui dėkite papriką ir morką, pjaustytą šiaudeliais. Kepkite dar 5 minutes, po to berkite druską, pipirus, kalendrą.

Paskui į keptuvę dėkite lazdelėmis supjaustytą agurką ir išspaustą česnaką, permaišykite ir sudėkite makaronus.

Į makaronus pilkite sojos padažą, atskiestą vandeniu ir actu. Kruopščiai permaišykite ir palaikykite ant ugnies dar porą minučių. Neškite patiekalą ant stalo!

Kai rinksitės makaronus, nesupainiokite jų su ryžių makaronais. Jie abu atrodo skaidrūs, tačiau peržiūrėkite sudėtį.

Stikliniai makaronai yra ankštinių makaronai, o štai ryžių, suprantama, gaminami iš ryžių ir tampa balti juos verdant. Jų sudėtis skurdesnė, o iš išvaizdos jie daugiau primena spagečius.

Ruoškite stiklinius makaronus su sezoninėmis daržovėmis, paukštiena ir jūros gėrybėmis – šis receptas universalus.

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.

Related Articles

You cannot copy content of this page